Zapytanie ofertowe (2020-001) Świadczenie usług cateringowych wraz z dostarczeniem, obsługą kelnerską i serwisem gastronomicznym dla Instytutu w 2020 roku.

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
15 stycznia 2020

Lublin, 22 stycznia 2020 r.

W wyniku postępowania wyłoniono najkorzystniejszą ofertę przedstawioną przez firmę Koncertowa S.C. J. Wójcik, Z. Wójcik z siedzibą przy ul. Kaprysowej 4, 20-843 Lublin.

 

Lublin, 15 stycznia 2020 r.

 ZAPYTANIE OFERTOWE

Instytut Europy Środkowej zaprasza do składania ofert na świadczenie usług cateringowych wraz z dostarczeniem, obsługą kelnerską i serwisem gastronomicznym dla Instytutu w 2020 roku.

Załącznik nr 1: Oferta cenowa

Lublin, 15 stycznia 2020 r.

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

 

Instytut Europy Środkowej zaprasza do składania ofert na świadczenie usług cateringowych wraz z dostarczeniem, obsługą kelnerską i serwisem gastronomicznym dla Instytutu w 2020 roku.

 

Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie niżej wymienionych usług cateringowych wraz z dostarczeniem i serwisem gastronomicznym:

 

PAKIET ŚNIADANIOWY dla jednej osoby (propozycja menu)

  1. Pieczywo (różne rodzaje) – 100 g
  2. Masło – 30 g
  3. Cytryna w plasterkach – min. 1 plasterek
  4. Wędliny (różne rodzaje I gatunek) – 70 g
  5. Sery (np.: żółte, dojrzewające) – 70 g
  6. Twaróg naturalny lub z dodatkami (np.: szczypiorek, rzodkiewka, przyprawy ziołowe) – 100 g
  7. Sałatka jarzynowa – 150 g
  8. Owoce sezonowe – 150 g
  9. Ciastka – małe porcje w „papilotkach” (różne rodzaje) – 2 szt

 

PAKIET LUNCH dla jednej osoby (propozycja menu)

  1. Pieczywo (różne rodzaje) – 100 g
  2. Masło – 30 g
  3. Cytryna w plasterkach – min. 1 plasterek
  4. Wędliny (różne rodzaje I gatunek) – 70 g
  5. Sery (np.: żółte, dojrzewające) – 70 g
  6. Trzy różne sałatki (różne rodzaje) – 100 g każdej
  7. Kanapki, koreczki, tartaletki z dodatkami, roladki na słono – 6 szt. każdego rodzaju
  8. Owoce sezonowe – 150 g
  9. Ciastka – małe porcje w „papilotkach” – 4 szt

 

PAKIET OBIADOWY dla jednej osoby (propozycja menu)

  1. Pieczywo (różne rodzaje) – 100 g
  2. Zupa (dwa rodzaje do wyboru) – 250 g
  3. Danie Główne (składające się z mięsa/ryby) – 150 g, dodatku skrobiowego typu kasza/ziemniaki/kluski/ryż – 150 g, dodatku warzywnego typu surówka/warzywa na ciepło – 150 g lub
  4. Danie Główne wegańskie równoważne gramaturowo
  5. Deser (np.: sałatka owocowa, mus owocowy z maskarpone) wyserwowany w eleganckim naczyniu

 

PAKIET ŚWIĄTECZNY: Wielkanoc/Boże Narodzenie/ dla jednej osoby (propozycja menu)

  1. Ćwiartka jajka gotowanego (bez dodatków) – 10 g
  2. Opłatek
  3. Pieczywo (różne rodzaje) – 50 g
  4. Trzy różne sałatki (różne rodzaje) – 150 g każdej
  5. Wędliny (różne rodzaje I gatunek)/dania gotowe z ryb – 70 g
  6. Jajka faszerowane (różne rodzaje) – 30 g
  7. Śledzie (różne rodzaje) – 50 g
  8. Koreczki, tartaletki z dodatkami, roladki na słono – 6 szt. każdego rodzaju
  9. Danie gorące jednogarnkowe (sezonowe) – 300 g
  10. Ciasta Wielkanocne/Bożonarodzeniowe (różne rodzaje) – 150 g
  11. Dodatki do wędlin (np.: chrzan, grzybki marynowane, sosy majonezowe, itp.) – 10 g
  12. Owoce sezonowe – 100 g

 

PAKIET – SERWIS KAWOWY dla jednej osoby (propozycja menu)

  1. Kawa naturalna czarna lub biała z cukrem lub bez cukru – 300 ml
  2. Herbata (w tym owocowa, różne rodzaje) – 3 saszetki
  3. Woda mineralna gazowana/niegazowana – 0,5 l
  4. Cytryna w plasterkach – min. 1 plasterek
  5. Ciastka – małe porcje w „papilotach” – 2 szt. lub
  6. Ciastka – kostka – 100 g
  7. Ciasta wegańskie – 50 g (opcjonalnie)
  8. Owoce sezonowe – 150 g

 

WARUNKI REALIZACJI

  1. Wykonawca we własnym zakresie i na własny koszt:
  2. Dostarczy catering na umówiony termin i godzinę,
  3. Przygotuje i udekoruje stoły (będące własnością Zamawiającego lub w razie potrzeby własnością Wykonawcy),
  4. Dokona ekspozycji zamówionego menu,
  5. Zapewni obsługę kelnerską (bieżąca wymiana naczyń, dbałość o estetykę)
  6. Zapewni serwis gastronomiczny – zastawa inna niż jednorazowa, tj. ceramiczna/porcelanowa/szklana/, sztućce stalowe,
  7. Udostępni ekspres do kawy na życzenie Zamawiającego i za dodatkową opłatą,
  8. Uprzątnie naczynia, stoły, itp. w zakresie dotyczącym cateringu.
  9. Zamawiający w celu wyrażenia woli skorzystania z usługi objętej przedmiotem zapytania, zwróci się każdorazowo do Wykonawcy z zamówieniem jednostkowym, najpóźniej na 72 godziny przed planowanym terminem świadczenia usługi.
  10. Zamawiający oczekuje realizacji dostaw w terminach uzgodnionych z Wykonawcą. Optymalny czas realizacji wynosi 48 godzin od dat akceptacji zamówienia.
  11. Zamawiający nie dopuszcza zatrudnienia przez Wykonawcę podwykonawców na wykonanie przedmiotu zamówienia.
  12. Wykonawca posiada certyfikat wpisu na listę produktów tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Ochrony Środowiska co najmniej trzech produktów (produkty te będą zamawiane przy realizacji usługi cateringowej).
  13. Wykonawca zapewni we własnym zakresie wypiek ciast, w tym wegańskich oraz przygotowanie deserów.

 

Ofertę cenową należy składać w Biurze Instytutu Europy Środkowej, ul. Niecała 5, pokój nr 7 w Lublinie, w nieprzekraczalnym terminie 21 stycznia 2020 r. do godz.: 15:30 lub przesłać na adres poczty elektronicznej: biuro@ies.lublin.pl.

 

Jedynym kryterium oceny ofert jest cena - 100%. Zamawiający dokona wyboru oferty z najniższą ceną, spełniającą wymagania Zamawiającego.

 

Ilość zamówionych usług uzależniona będzie od bieżących potrzeb.

 

Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania bez podania przyczyn i z tego tytułu nie przysługuje żadne roszczenie przeciwko Zamawiającemu.

 

 

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:Instytut Europy Środkowej
Data utworzenia:2020-01-15
Data publikacji:2020-01-15
Osoba sporządzająca dokument:Andrzej Deryło
Osoba wprowadzająca dokument:Andrzej Koma
Liczba odwiedzin:2437