Zapytanie ofertowe (2020-001) Świadczenie usług cateringowych wraz z dostarczeniem, obsługą kelnerską i serwisem gastronomicznym dla Instytutu w 2020 roku.
Lublin, 22 stycznia 2020 r.
W wyniku postępowania wyłoniono najkorzystniejszą ofertę przedstawioną przez firmę Koncertowa S.C. J. Wójcik, Z. Wójcik z siedzibą przy ul. Kaprysowej 4, 20-843 Lublin.
Lublin, 15 stycznia 2020 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
Instytut Europy Środkowej zaprasza do składania ofert na świadczenie usług cateringowych wraz z dostarczeniem, obsługą kelnerską i serwisem gastronomicznym dla Instytutu w 2020 roku.
Lublin, 15 stycznia 2020 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
Instytut Europy Środkowej zaprasza do składania ofert na świadczenie usług cateringowych wraz z dostarczeniem, obsługą kelnerską i serwisem gastronomicznym dla Instytutu w 2020 roku.
Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie niżej wymienionych usług cateringowych wraz z dostarczeniem i serwisem gastronomicznym:
PAKIET ŚNIADANIOWY dla jednej osoby (propozycja menu)
- Pieczywo (różne rodzaje) – 100 g
- Masło – 30 g
- Cytryna w plasterkach – min. 1 plasterek
- Wędliny (różne rodzaje I gatunek) – 70 g
- Sery (np.: żółte, dojrzewające) – 70 g
- Twaróg naturalny lub z dodatkami (np.: szczypiorek, rzodkiewka, przyprawy ziołowe) – 100 g
- Sałatka jarzynowa – 150 g
- Owoce sezonowe – 150 g
- Ciastka – małe porcje w „papilotkach” (różne rodzaje) – 2 szt
PAKIET LUNCH dla jednej osoby (propozycja menu)
- Pieczywo (różne rodzaje) – 100 g
- Masło – 30 g
- Cytryna w plasterkach – min. 1 plasterek
- Wędliny (różne rodzaje I gatunek) – 70 g
- Sery (np.: żółte, dojrzewające) – 70 g
- Trzy różne sałatki (różne rodzaje) – 100 g każdej
- Kanapki, koreczki, tartaletki z dodatkami, roladki na słono – 6 szt. każdego rodzaju
- Owoce sezonowe – 150 g
- Ciastka – małe porcje w „papilotkach” – 4 szt
PAKIET OBIADOWY dla jednej osoby (propozycja menu)
- Pieczywo (różne rodzaje) – 100 g
- Zupa (dwa rodzaje do wyboru) – 250 g
- Danie Główne (składające się z mięsa/ryby) – 150 g, dodatku skrobiowego typu kasza/ziemniaki/kluski/ryż – 150 g, dodatku warzywnego typu surówka/warzywa na ciepło – 150 g lub
- Danie Główne wegańskie równoważne gramaturowo
- Deser (np.: sałatka owocowa, mus owocowy z maskarpone) wyserwowany w eleganckim naczyniu
PAKIET ŚWIĄTECZNY: Wielkanoc/Boże Narodzenie/ dla jednej osoby (propozycja menu)
- Ćwiartka jajka gotowanego (bez dodatków) – 10 g
- Opłatek
- Pieczywo (różne rodzaje) – 50 g
- Trzy różne sałatki (różne rodzaje) – 150 g każdej
- Wędliny (różne rodzaje I gatunek)/dania gotowe z ryb – 70 g
- Jajka faszerowane (różne rodzaje) – 30 g
- Śledzie (różne rodzaje) – 50 g
- Koreczki, tartaletki z dodatkami, roladki na słono – 6 szt. każdego rodzaju
- Danie gorące jednogarnkowe (sezonowe) – 300 g
- Ciasta Wielkanocne/Bożonarodzeniowe (różne rodzaje) – 150 g
- Dodatki do wędlin (np.: chrzan, grzybki marynowane, sosy majonezowe, itp.) – 10 g
- Owoce sezonowe – 100 g
PAKIET – SERWIS KAWOWY dla jednej osoby (propozycja menu)
- Kawa naturalna czarna lub biała z cukrem lub bez cukru – 300 ml
- Herbata (w tym owocowa, różne rodzaje) – 3 saszetki
- Woda mineralna gazowana/niegazowana – 0,5 l
- Cytryna w plasterkach – min. 1 plasterek
- Ciastka – małe porcje w „papilotach” – 2 szt. lub
- Ciastka – kostka – 100 g
- Ciasta wegańskie – 50 g (opcjonalnie)
- Owoce sezonowe – 150 g
WARUNKI REALIZACJI
- Wykonawca we własnym zakresie i na własny koszt:
- Dostarczy catering na umówiony termin i godzinę,
- Przygotuje i udekoruje stoły (będące własnością Zamawiającego lub w razie potrzeby własnością Wykonawcy),
- Dokona ekspozycji zamówionego menu,
- Zapewni obsługę kelnerską (bieżąca wymiana naczyń, dbałość o estetykę)
- Zapewni serwis gastronomiczny – zastawa inna niż jednorazowa, tj. ceramiczna/porcelanowa/szklana/, sztućce stalowe,
- Udostępni ekspres do kawy na życzenie Zamawiającego i za dodatkową opłatą,
- Uprzątnie naczynia, stoły, itp. w zakresie dotyczącym cateringu.
- Zamawiający w celu wyrażenia woli skorzystania z usługi objętej przedmiotem zapytania, zwróci się każdorazowo do Wykonawcy z zamówieniem jednostkowym, najpóźniej na 72 godziny przed planowanym terminem świadczenia usługi.
- Zamawiający oczekuje realizacji dostaw w terminach uzgodnionych z Wykonawcą. Optymalny czas realizacji wynosi 48 godzin od dat akceptacji zamówienia.
- Zamawiający nie dopuszcza zatrudnienia przez Wykonawcę podwykonawców na wykonanie przedmiotu zamówienia.
- Wykonawca posiada certyfikat wpisu na listę produktów tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Ochrony Środowiska co najmniej trzech produktów (produkty te będą zamawiane przy realizacji usługi cateringowej).
- Wykonawca zapewni we własnym zakresie wypiek ciast, w tym wegańskich oraz przygotowanie deserów.
Ofertę cenową należy składać w Biurze Instytutu Europy Środkowej, ul. Niecała 5, pokój nr 7 w Lublinie, w nieprzekraczalnym terminie 21 stycznia 2020 r. do godz.: 15:30 lub przesłać na adres poczty elektronicznej: biuro@ies.lublin.pl.
Jedynym kryterium oceny ofert jest cena - 100%. Zamawiający dokona wyboru oferty z najniższą ceną, spełniającą wymagania Zamawiającego.
Ilość zamówionych usług uzależniona będzie od bieżących potrzeb.
Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania bez podania przyczyn i z tego tytułu nie przysługuje żadne roszczenie przeciwko Zamawiającemu.
Załączniki
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | Instytut Europy Środkowej |
---|---|
Data utworzenia: | 2020-01-15 |
Data publikacji: | 2020-01-15 |
Osoba sporządzająca dokument: | Andrzej Deryło |
Osoba wprowadzająca dokument: | Andrzej Koma |
Liczba odwiedzin: | 2442 |